Làpides del cementeri d'Alcoi I

Ací un xicotet repertori de làpides de personatges importants de la història local. Un cementíri prou curiós i ric en totes les seus manifestacions de patrimoni històric, artístic i cultural. Trobem a Vicente Pascual, un arquitecte destacat. També a dos alcaldes: Agustí Albors Blanes mort a la revolució de 1873 i Evarito Botella alcalde durant la II República i afussellat. Per últim a l'escultor José Pérez "Peresejo", un important artsita afincat a la ciutat.
Vicente Pascual
Evaristo Botella
Agustí Albors
José Pérez "Peresejo"

2 comentaris:

AMICDELSLLIBRES ha dit...

Este fin de semana había una visita organizada al cementerio municipal de Alcoi, pero se ha suspendido por las inclemencias meteorológicas. No obstante el día 1 de diciembre se realizará, aunque el aforo ya está completo. Si tienes interés en este tema "El museo del silencio" también está interesante. Búscame en el facebook y en mis álbumes encontrarás algunas fotos.

Anònim ha dit...

Són molt interessants les visites organitzades al cementiri per la nit. He anat a una i dona una visió diferent d'un tipus de patrimoni que estava oblidat per a la ciutat.