Els desperfectes en la cartelleria dels Canalons

Ací estan les condicions que, a dia de hui ,té tota la cartelleria de l'itinerari ambiental Canalons-Racó de Sant Bonaventura. Molts panells informatius, dels que hi havia als Canalons, han estat arrancats. Solament queden en peu els pals, mentres que els cartells han desaparegut. Molts d'els panells grans han estat pintats amb grafits, o han estat víctimes del vandalisme. A més, dos dels ponts presenten deficiències: a un li falten taulons de fusta i l'altre es queda curt. Amb les últimes nevades i plujes, s'han caigut arbres que dificulten el camí. Si aquest lloc està protegit amb el nom de Paratge Natural Municipal de Sant Bonaventura - els Canalons, les autoritats municipals han de fer, almenys,un manteniment en aquest lloc, enraca que fora mínim. Espere que açò no passí desapercebut i com més prompte possible el solucionen.

4 comentaris:

Tonino ha dit...

Ey Ruben, intenta enviar les fotos al "Buzón del Ciudadano", e inclus un enllaç del teu blog. Això, crec que pots trobar-ho en la web del ajuntament. Es de vergonya, tant per part de la gent per els actes vandalics, com per part de les autoritats competents, per la falta de manteniment malgrat ser paratge municipal.

epoca ha dit...

Lo siento de verdad. No comprendo esta estupidez. No comprendo el vandalismo ni el abandono por parte de quien corresponda. Desde mi articulo hasta ahora solo veo arboles caidos y ahora señales rotas. De verdad que me apeno y mucho. Se pueden ver algunas firmas. Quizas se podria identificar al autor. Pero este rincón, racó, no se merece esto. Gracias por vuestra denuncia, sois geniales. Un fuerte abrazo desde la costa.
Eusebio Pérez Oca.

Peter Parker ha dit...

Lamentable...

Saludos Rubén!

Negre ha dit...

Si teneis mucha razó es lamentable como está... gracias por los comentarios!