El número 64 del carrer Perú

Aquest edifici és un bon exemple de façanisme al barri de l'Eixample d'Alcoi. En un principi aquest immoble era una baix i concretament un taller metal·lúrgic englobat dins del conjunt de les Cases Roges o Cases dels Socialistes de la dècada dels anys 30. Però a la dècada de 2010 ha patit una reforma de taller a habitatge amb una primera planta. La nova façana ha mantés l'ús de la rajola i ha creat cuatre finestres rectangulars amb marcs i baranes metal·líques, sense trencar l'equilibri entre les dos plantes. Destaquen de la façana original la seua mènsula feta en carreus i la sanefa de taulells ceràmics. També són remarcables els muntants i les llindes fetes amb carreus i les portes en fusta originals.

1 comentari:

elSocarraet ha dit...

Interessant la intervenció en aquest edifici, com a interessant és també la barreja d'estils en la seua façana. Un fill més de la filosofia que s'imposa en l'actualitat, en el que a arquitectura es refereix: Conservar els elements originals i diferenciant clarament els actuals, intentant mantenir en harmonia el conjunt. Per cert, crec que actualment existeix un negoci en la seua planta baixa d'arquitectura d'interiorisme.

Però el motiu del meu comentari era un altre:
T'escric des del blog elSocarraet.blogspot.com, el motiu d´enviar-te aquest correu com a un comentari es que no he trobat un correu electronic a qual dirigirme per a fer-vos saber que aquesta setmana m´arribat de la ma d´un altre bloguer una menció al meu blog com un dels seus 5 favorits en la cadena de reconeixements “Liebster Blog Awards”.I aquests 5 blogs al seu torn haurem de fer el mateix reconeixent a altres 5blogs més.
La qüestió és que he afegit a LA SENDA OSCURA dins de la meua llista de preferits. Així que si t´agrada aquesta iniciativa pots continuarla...
Aquest reconeixement, Liebster Blog (benvolgut blog en Alemany), té com a fi promocionar blogs de qualitat que encara no han arribat als 200 seguidors. En les seues bases ens conviden, als reconeguts amb aquest premi, publicar l'esment en el nostre blog, i crear una llista particular de 5 blogs que meresquen el nostre reconeixement i deixar-los un comentari perquè tinguen constància de la nostra nominació.

Una Salutació des del blog elSocarraet.blogspot.com